Årets heks 2019

Årets heks 2019 er en der ved ALT, om ALT det der sker på Drejø, og som utrætteligt sørger for, at alle vi andre også bliver informeret; som husker os på tider og steder og på klokkeslæt, og som sørme også sørger for at vi kommer ud af starthullerne.

Vores heks er meget aktiv, men desværre også meget krævende, og forlanger, i perioder, at få vores fulde opmærksomhed; men selvom det er med den bedste hensigt og til stor gavn og glæde for os alle, ønsker man her tit og ofte vores heks ad Bloksbjerg til; for åh nej, nu er det den tid på måneden igen. Man fortvivler og trygler om henstand, bare en uge, bare et par dage til, timer minutter, så vil vi gi’ dig alt det du ber’ om; du vil få side op og side ned.

Heldigvis er det en meget tålmodig heks vi har med at gøre. Ikke alene er tålmodig, men sød og hjælpsom, og som gerne giver en hånd med i det der sker på øen.

I indstillingen til årets heks lyder det:

’I otte år har Hanne Ørum skrevet i Drejø Posten. Hun sørger for vi bliver opdateret med alle nye informationer om øen både på skrift og i billeder. Det giver også vores omverden et positivt indblik i ø-livet.

Hun er den ugentlige leder af øens motionshold. Uden Hannes kyndige ledelse ville vi ikke have haft noget motionshold. (håber at det kommer i gang igen på motionspladsen sidst på sommeren) I al den tid Forsamlingshuset har været under ombygning, har Hanne været meget aktiv, især har hun lagt mange kræfter i malerarbejdet, men ud over det er Hanne en meget sød og hjælpsom person, som altid giver en hånd med i foreningslivet’.

Af Helle Køster

Årets heks 2019 blev Hanne Ørum