Projekbeskrivelse

GUIDEKØRSEL · CYKELUDLEJNING

Den Gl. Smedie

Del denne oplevelse

Den gamle Smedie Turistkørsel

Den Gamle Smedie ligger nede ved Drejø mose. Når du går en tur i Drejø by en stille sommeraften, kan du hører I tusindevis af frøer herfra. Det kan næsten lyde som om det er træerne der synger. I hvert fald var der en gæst der troede at vi havde syngende træer.

Vil du gerne køres rundt på øen og have sjove historier, så ring til Lars Milling. I traktordrevne vogne kører han øen rundt, og ved forskellige stop fortæller han fra øens mange historier. Vil du selv køre rundt på øen, kan du også leje en cykel ved Lars.

Med traktor og vogn

Guidede turist ture, fisketure eller anden kørsel, heldags, halvdags eller på timebasis.

Guidede turist ture, fisketure eller anden kørsel, heldags, halvdags eller på timebasis, arrangeres for selskaber på op til 60 personer, evt. inkl. spisning/kaffe-kage hos en af vores samarbejdspartnere.

Ø-rundturen køres på ca. 2½ time og vi ser og besøger det meste af Drejø med holdt og fortælling flere steder så vi får hurtigt udfyldt både hel- og halvdagsarrangementer.

Cykeludlejning

Ønsker du at leje cykel så har vi cykeludlejning 3 steder på Drejø, ved Ø-hop færgen/Drejø Færgen Højestene, ved Den Gl. Smedie og ved Gl. Elmegaard. Bestiller du i forvejen står cyklerne klar ved færgen når du ankommer og der sætter du dem igen efter endt brug.

Alle cykler er med gear og ekstra kraftige dæk for at mindske punktering. Når du lejer en cykel får du udleveret en kode til låsen. Cyklen skal låses og koden stilles på 0000 når du efter endt brug stiller den tilbage. Special cykler og dobbeltcykler må kun køre på de asfalterede veje. Der kan betales med MobilePay eller kontanter i postkasse.